44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ציר עוף

ציר עוף

מוקדש ל-GILS

החומרים:

סיר גדול
חוט קשירה או בד או רשת או אחר
2 ק"ג עצמות עוף עצמות גב, כנפיים, גרונות (יש לרכוש בסופר)
1 בצל - גדול, חתוך לרבעים
2 גזר
גבעולי פטרוזיליה
גבעולי שמיר
גבעולי טימין  (לא חובה)
3 עלי סלרי ענפים קצוצים גס, או שורש סלרי חצוי (לא חובה )
1 עלה דפנה
כרישה שלמה כולל החלק הירוק קצוצה גס
פלפל שחור  גרגירים
1 כפית מלח גס
2.5 ליטר מים
מסננת

קופסאות עם מכסה לאחסון

אופן ההכנה:
אני נוהגת לקשור את העלים ולשים ברשת או במטפחת קשורה. זה לא חובה. פשוט קל יותר להוציא. את יתרת החומרים מכניסים לסיר ומכסים במים.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש למינימום וממשיכים בבישול כשעה וחצי.
משפרים טעמים.
מורידים מהאש. מצננים. ומסננים כך שנשארים רק הנוזלים.
את הציר עצמו מעבירים למקרר למספר שעות.
מוציאים מהמקרר.  בעזרת כף,מסירים את שכבת השומן שנקרש למעלה.
מחלקים את הנוזל לארבע או יותר מנות ומקפיאים. תלוי בשימוש שלכם.

רשימת מרכיבי הציר לא חובה. ניתן לגוון, להוסיף או להסיר מרכיבים. רק לא את חלקי העוף והמים.

תהנו

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי


המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת