00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

עוגיות נייצ`ר ואלי

10/01/2012

 

אני אוהבת לבשל ולאפות פשוט. כבר ספרתי בעבר שאני לא אופה על פי מרשמים ומה שבא לי באותו רגע

נכנס לקערת המקסר והופך לבצק.

את מרכיבי הבצק של היום דמיינתי בדרך למטבח כשאני מתגעגעת לניחוח מרענן של עוגיות.

 

 

המרכיבים לבצק:

3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה או אפיון לפי אמא שלי... 

1 כוס סוכר

1ביצה 

200 גרם חמאה

שליש כוס מים

גרדת תפוז 

שקית סוכר וניל

1 חטיף מפורר בטעם שקדים של נייצ'ר ואלי. (ששדרג את הבצק ברמות שלא ציפיתי. ) 

הכנסתי לקערת המקסר את כל החומרים למעט חטיף האנרגיה והפעלתי. 

כשראיתי את החטיף מונח "ללא דורש" ומפורר בתוך אריזתו כמי שרבץ בתיק של הבן ימים ספורים,

הבנתי שהוא התוסף הנכסף... 

העברתי אותו לתוך שקית רחבה ועבה, השלמתי את פעולת הפרור והוספתי לתערובת הבצק. 

הפעלתי את המקסר במהירות בינונית עד שהבצק התאחד. 

השלמתי לישה אחרונה בידים, עטפתי והכנסתי למקרר למשך לילה. 

הבצק יצא רך ונוח למגע.

 

 

למחרת:

רדדתי את הבצק לעלים ויצרתי עיגולים, במחצית הכמות קרצתי חורים תוך שימוש במכשיר המרוקן את ליבת התפוחים. 

אפיתי בחום של 170 מעלות. ציננתי על רשת. 

חלק מכמות העוגיות חיברתי עם מעט שוקולד למריחה, על חלקן  זריתי אבקת סוכר.

נוצר מגוון של עוגיות מחומרי בסיס זהים ובטעמים נפלאים.  

 

 

הכנתם תה? 


 

בתאבון 

 

 

ולכם קוראי:  תודה שבקרתם בבלוג של תפו ופוזה, אשמח להשיב לכל שאלה, לעיין בכל תגובה ולהשיב.

מזמינה אתכם לדף הפייסבוק שלי http://www.facebook.com/career.shift?sk=wall

 

שלכם תפו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת