00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

כבד בשיטה חדשה

חבר לימד אותי מתכון חדש לכבד עוף,משהו שלא הכרתי מעולם,זה יוצא כ"כ טעים שהיית חייב לשתף.

המתכון מן הסתם אינו מתאים למי ששומר מכיוון שהכבד אינו נצלה עד הסוף.

כפי שאתם בודאי כולם יודעים כבד לא פוטוגני במיוחד אז ויתרתי על התמונות.

במתכון צריך לספור את הנקודות של הכבד בלבד - אין שמן.

מצרכים:

חצי קילו כבד עוף

2 בצלים חתוכים לחצאי עיגול

4 שיני שום קצוצות

רבע/חצי כוס מים רותחים

כפית וחצי אבקת מרק עוף

מלח

פלפל

כמון

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת כבדה על אש גבוהה.
  2. מכניסים את הכבדים,מערבבים עד לסגירת כל הצדדים.
  3. שופכים פנימה את המים ומערבבים שוב פעם אחת עם הכבדים.
  4. מוציאים את הכבדים הצידה.
  5. משאירים את המחבת חמה ואת המים בפנים.
  6. מוסיפים את השום,הבצל והתבלינים ומערבבים טוב טוב עד שהבצל מתרכך,אם המיים התאדו ניתן להוסיף עוד רבע כוס.
  7. מכינים תבנית חד פעמית בצד לשם מכניסים את הכבדים ועליהם שופכים את התערובת אשר במחבת.
  8. מערבבים ומכסים בנייר כסף.
  9. מחממים תנור ל- 160 ומכניסים את התבנית לשעה וחצי.

 

 

אתם לא תאמינו מה ייצא לכם - זה פשוט חמאת כבד.

טעם מדהים!!!

בתאבון ושבת שלום.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת