00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גם מבשלת

מאפינס בחושים עם גבינה, חמוציות ושוקולד מריר

מרכיבים (ל-8 מאפינס):

  • 1 כוס קמח כוסמין מלא
  • חצי כוס סוכר
  • כפית אבקת אפיה
  • 250 ג' גבינה לבנה 5% (קופסה קטנה)
  • גביע יוגורט מולר 1.8%
  • ביצה אחת
  • 2 כפות שמן זית עדין
  • כפית תמצית וניל
  • 50 ג' שוקולד מריר שבור לחתיכות קטנטנות (אני השתמשתי בשוקולד 85% ושברתי ביד)
  • חופן חמוציות

הכנה:

  1. מחמים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים את כל החומרים פרט לחמוציות ולשוקולד. כשנוצרת תערובת אחידה, מוסיפים את החמוציות והשוקולד ומערבבים עד שהם נטמעים.
  3. משמנים תבנית מאפינס, מחלקים את התערובת בין השקעים.
  4. אופים 20-25 דקות, עד שמזהיב. מצננים על רשת ולא מוציאים מהתבנית עד שהמאפינס מתקררים כי הם עדינים ורכים מאוד. אם תוציאו הם יאבדו את הצורה ויצאו מעוותים קלות. אחרי צינון, הם נהיים יציבים יותר ואז כבר אין בעיה להזיז. מומלץ לשמור במקרר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל SomebodyElse אלא אם צויין אחרת