66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

איילת מטיילת

קוביית Facebook Like

סופלה גבינה מתוק

המתכון הזה מתאים כל כך לאותם רגעים שמתחשק לאכול משהו מתוק וחם מבלי לסבול מיסורי מצפון מיותרים. תוך שתי דקות עבודה ובמינימום מאמץ יש לנו קינוח פשוט נפלא. מבוסס על המתכון של קרין גורן.

סופלה גבינה מתוק (כמות ל- 5 מנות)

3 ביצים מופרדות

3/4 כוס סוכר

גרידת לימון

כפית תמצית וניל

250 גרם גבינה לבנה 5 אחוז

1/2 גביע שמנת חמוצה

1/4 כוס קורנפלור

 

מחממים את התנור ל- 220 מעלות

מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר

בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, השמנת החמוצה, החלמונים, תמצית הוניל, הקורנפלור וגרידת הלימון

מוסיפים את תערובת הגבינה לקצף החלבונים ומערבבים לתערובת אחידה ואוורירית.

משמנים 5 כלים קטנים חסיני חום (אפשר גם להשתמש במאגים)

ויוצקים את התערובת לתבניות המשומנות. מכניסים לתנור החם ואופים 10 דקות. כעבור 10 דקות מנמיכים את חום התנור ל- 160 מעלות ואופים עוד כ- 25 דקות.

אפשר לפזר אבקת סוכר מלמעלה

זאת אומרת אם הספקתם לפזר לפני שהכל התחסל

 

ומשהו מדליק לסיום. בכל פעם שאני רואה את הקליפ הזה אני לא יכולה להפסיק לחייך:

אז שתחייכו גם אתם,

שבת שלום!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ayeletgazit אלא אם צויין אחרת