55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

מאפה ירקות אנטיפסטי

החומרים:

3 - 4 עלי  סיגר

1 חציל חתוך לפרוסות בעובי של 1 ס"מ

2  בטטות פרוסות בעובי של 1 סמ`

2-3 בצלים סגולים פרוסים לרבעים

3-4 גמבות

גליל גבינת עיזים "פרומעז"

1 גביע קוטג`

3 ביצים

 1/2 קופ` שמנת לבישול

שמן זית

 פלפל גרוס, מלח

1 כף אב` מרק בצל

3 כפות קמח

 

ההכנה:

1. מורחים את פרוסות החציל ופרוסות הבטטה בשמן זית וצולים במחבת פסים משני הצדדים.

2. צולים את רבעי הבצלים ואת הגמבות בתנור, לאחר שמתקררות, מנקים מהגרעינים וקולפים.

 

3.  מתחילים לסדר את המנה: משמנים תבנית עגולה בתרסיס שמן זית, מרססים או מורחים את עלי הסיגר המפשרים בשמן זית ומסדרים בתבנית, כאשר שולי העלים גולשים על צידי התבנית.

4. מסדרים את פרוסות החציל, הבטטה והפלפלים:

 

4. מעל הירקות מסדרים את פרוסות גבינת העיזים

5. את יתר הגבינות, הביצים, הקמח והתבלינים מערבבים לבלילה ומוזגים בין הירקות.

6. אופים בתנור בחום בינוני כחצי שעה, עד שפני המאפה מזהיבים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת