00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים מכל הלב

כוכבים משוקולד?
Myspace Falling Objects @ JellyMuffin.com Myspace Layouts
ברוכים הבאים

קסמים של שוקולד

נקניק שוקולד

היום תקבלו שתי הצעות להכנת ממתק שוקולדי בצורת נקניק.

החומרים הדרושים:

אופציה א': 100 גרם מרגרינה/חמאה, 150 גרם שוקולד מריר, 150 גרם או חצי חבילת ביסקוויטים, 1 ביצה, כפית תמצית וניל, כוס סוכר.

אופציה ב': 100 גרם מרגרינה/חמאה, 150 גרם שוקולד לבן, 12 עוגיות "אוריאו" (3 חבילות רגילות), 1 ביצה, כפית תמצית וניל, כוס סוכר. קישוט אפשרי: שבבי שוקולד צ'יפס.

אופן ההכנה - לשתי האפשרויות:

1. שמים בסיר (או במיקרוגל, לממהרים), את כוס הסוכר, הביצה, תמצית הוניל, השוקולד, והחמאה או המרגרינה. מערבבים עד קבלת מרקם אחיד.

2. בינתיים, מכניסים לשקית את העוגיות או הביסקוויטים, ושוברים בעזרת מערוך (את השלב הזה כדאי לעשות עם ילדים...).

3. מכניסים לקערה גדולה, את השוקולד המומס ואת הביסקוויטים. מערבבים עד שיש עיסה אחידה.

4. ניתן ומומלץ להוסיף פירות כמו בננות או תפוחים, קצוצים לקוביות קטנות.

5. חותכים חתיכה של רדיד אלומיניום. בעזרת כף, מכניסים כמות מספיקה מעיסת השוקולד. יש להדק היטב את נייר האלומיניום. אמורה לצאת צורת גליל.

6. מקפיאים במקפיא את הנקניקים ל-4 שעות לפחות ומגישים קר.

כדאי לנסות את שתי האפשרויות. מדובר במתכון די פשוט ולכן אפשר לשלב בין שתיהן.

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל קסמים של שוקולד אלא אם צויין אחרת