00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

פשטידת ירוקים

04/01/2012

כבר שבועות שלא הכנתי לי פשטידות. הטרנד האחרון היה אצלי מרקים סמיכים ואיטריות ביצים בתוספות שונות ומגוונות של ירקות. לפעמים אני דומה לכל אותם ילדים שיכולים לאכול מידי יום שוב ושוב את אותו תפריט מבלי שימאס להם. 

הילדים שלי כבר בגרו והם ממש לא מוכנים לזה למעט אהבתו הבלתי מתפשרת של הבן לפיצה של אמא ולא משנה מתי כמה ולמה. רעב או שבע תמיד יש לו מקום  בבטן למגש שלם של פיצה שאני מכינה. 

הבקר החלטתי שאני חוזרת לפשטידת הירוקים שלי בחרתי מרכיבים והתחלתי וארגן לי את הפשטידה .

 

מרכיבים:


חבילת עלי מנגולד קצוצים, חלוטים, מסוננים.

6 קישואים מגוררים.

חופן פטרוזליה קצוצה

בצל גדול קצוץ

1-2 ביצים.

1 גבינה לבנה או קוטג' .

תבלינים:  פלפל שחור גרוס, מלח או אבקת מרק. 

ההכנה:

קצצתי במג'ימקס את עלי המנגולד כאשר את החלק הלבן העברתי לסיר מים רותחים לחליטה ממושכת יותר ורק בסוף הוספתי את החלק הירוק, סיננתי וציננתי.

קצצתי את שאר הירקות.

העברתי לקערה רחבה את המרכיבים ותיבלתי.

ערבבתי קלות

העברתי לתבנית פיירקס והכנסתי לאפייה בחום גבוה במשך 20-30 דקות אחר כך הנמכתי עד ייבוש. 

 

ויש גם צלחת מרק גריסים

שתטעמו? 

 

 בתאבון 

 


ואתם קוראי:

תודה שבקרתם בבלוג של תפו ופוזה, אשמח להשיב לכל שאלה, לעיין בכל תגובה ולהשיב.

מזמינה אתכם לדף הפייסבוק שלי http://www.facebook.com/career.shift?sk=wall

 

שלכם תפו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת