55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

כיסוני בשר !

 

כיסונים אצלי זה מצרך תמידי במקפיא....

במרק או עם בצל מטוגן, מעולה!!

 

מתכון שלי לכיסוני בשר:

מצרכים:

לבצק:
2 כוסות קמח
2 ביצים
מעט מלח

למילוי:
300 גר' בשר בקר- או עוף טחון
1 בצל מגורר
2 שיני שום כתושות
כף פטרוזיליה קצוצה
מלח לפי טעם
חצי כפית פלפל שחור

אופן הכנה:

ללוש את מרכיבי הבצק לאחידות.
להניח הבצק בצד ל15 דקות.
לאחר שהבצק נח...
יש לקמח משטח עבודה,
ולרדד את הבצק לעלה דק ובעזרת צורה ליצור עיגול קטן. כך מכל הבצק לייצר עיגולים קטנטנים.
יש לערבב את מרכיבי המילוי לתערובת אחידה.
בעזרת כפית יש לקחת מהמילוי ולהניח במרכז כל עיגול ולקפל.
יש לקפל לחצי ירח ואז את שני הזנבות לחבר בעזרת האצבעות.
כך יש לקפל את כל יתר הכיסונים הממולאים.

את כיסוני הבשר יש לבשל במים רותחים עד שהם צפים ואז להוציאם מיד.

אפשר להוסיפם במרק ירקות-או מרק צח- או לבשלם במים ואז לטגן בצל במחבת וכשהבצל מוזהב,
יש להוסיפם עד להזהבה יפה ולהגישם חם...!

תהנו לכם !!

  רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת