55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

סאטורן צ`יקן

בס"ד

המתכון הבא פורסם ב- REST והוא שיי'ך לשף שגב נתיב. אין לי מושג מה פירוש השם אבל לפי אופן ההכנה שלו פשוט אפשר לקרוא לו עוף בתבלינים.

ההכנה קלה ולא דורשת כלל השקעה, רק סבלנות של 4 שעות שהיי'ה במקרר ואז צליה בתנור.

 

 

המצרכים:

 

 

עוף שלם מפורק
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף כורכום
1 כף כמון
1 כף שום כתוש
חצי כף פלפל שחור גרוס
חצי כוס דבש
גבעול רוזמרין (רק העלים) קצוץ דק
מלח לפי הטעם (מומלץ מעט)
3 בטטות קוביות קלופות

אופן ההכנה
  1. לערבב את כל חומרי הגלם (מלבד הבטטות והעוף) ביחד בקערה ולהוסיף חצי כוס מים. להשרות את העוף והבטטות במרינדה לפחות 4 שעות במקרר.
  2. להוציא לתבנית אפייה את כל התערובת כולל הנוזלים.
  3. לאפות בחום של 180 מעלות סגור בנייר אלומיניום כ-45 דקות. לאחר מכן לאפות עוד כ-25 דקות ללא האלומיניום.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת