00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

מרק תירס סיני

מרק תירס סיני באמת שווה את המחיר שלו במסעדות??? אז זהו שלא!!!

בתור אחד שהיה מזמין את המרק הזה בכל הזדמנות, אפילו אני הייתי בהלם כמה הוא פשוט לעשייה.

 

הבנות ואישתי אהובתי נורא אוהבים את המרק הזה שהעונג הגדול ביותר שלי הוא לראות אותן נהנות מהמרק!!

בואו נתערב שאחרי ההכנה תפסיקו להזמין מרק תירס במסעדות....

המצרכים:

2 קופסאות שימורים של תירס מתוק

2 כפות רוטב סויה

כף שטוחה של אבקת מרק עוף

2 כפות סוכר

כף קורונפלור

5 כוסות מים רותחים

ביצה

מלח לפי טעם

אופן ההכנה:

טוחנים בבלנדר קופסת אחת של תירס עם הנוזלים (טחינה קלה) ומעבירים לסיר על להבה בינונית.

מוסיפים לסיר את הקופסא השנייה עם הנוזלים ואת שאר המרכיבים פרט לביצה (את הקורונפלור תמיסו בכוס מים רותחים ואז תשפכו פנימה).

את הביצה תקשקשו בקערית כמו לחביתה ועם מזלג תזלפו פנימה פעם אחרי פעם.

לגבי הסוכר - לפני הסיום תטעמו ותוסיפו או לא סוכר, על פי טעמכם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת