44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

לביבות בטטה עם שמנת וחרדל דיזון

לביבות בטטה עם שמנת וחרדל דיזון

 

לביבות בטטה עם שמנת וחרדל דיזון

בטטה מגוררת

החומרים:

מחבת
תבנית
קערה
מטרפה
מגבות נייר
3 בטטות גדולות /אפשר לקחת במקום בטטה 1 2 תפודים
4 ביצים
קרם פרש או שמנת 1
טיפת מלח +טיפת פלפל או אם הכיוון מתוק,מעט אבקת סוכר
חצי כוס קמח, לשים בהדרגה כדי להגיע למרקם הרצוי
חמאה לטיגון+טיפת שמן
חרדל דיזון

אופן ההכנה:
לרדד את הבטטה על פומפיה ללא קליפה או במגימיקס, או לבשל את הבטטות במיקרוגל או על אחר עד שיתרככו.
ליבש בתנור אחרת יהיו נוזלים. ולמעוך או להשאיר מקלות לפי רצונכם.

לשים בקערה את הבטטה המעוכה /מקלות,הביצים, השמנת ולערבב יחד. להוסיף קמח עד למרקם הרצוי. מי שרוצה יכול לשים טיפת מלח או פלפל שחור או לחלופין סוכר.

מחממים במחבת חמאה עם טיפת שמן שלא תשרף.
שמים כף מהעיסה על המחבת,זהירות משפריץ. רווח לכף הבאה.
מזהיבים והופכים לצד שני עם מרית.

אם מרסקים את תפוח האדמה, ההליך אותו הדבר.

מוציאים את הלביבות לצלחת עם מגבת נייר לספיגת השמן.
אפשר לטגן במחבת חשמלי עם טיפת שמן או לאפות בתנור.

הגשה:
הגשה מלוחה או מתוקה, ההחלטה שלכם.
מערבבים כף חרדל דיזון עם שמנת או קרם פרש.


עם חרדל

למתוק אפשר להסתפק בשמנת או קצפת ורסק תפוחי עץ

 לביבות בטטה עם שמנת

בתאבון

אם אהבתם לחצו על תודה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת