00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

סיפור על דיאטה ופשטידת ירקות.

הגיע הזמן לדיאטה!!!!

סיפור אישי קצר - לפני כשנתיים השלתי ממשקלי 16 קילו! השיטה המנצחת הייתה אוכל דיאטטי והרבה אופניים עד שהגב שלי בגד בי והאופניים ירדו מהפרק!

לאט לאט עם הזמן גם האוכל הדיאטטי הלך והתפוגג והיום החזרתי 12 קילו שהיו טעימים להפליא למשקל גופי!

אז זהו...הגעתי להחלטה! אוכל בריא מעכשיו עד השלמת התהליך!  חיש הרכבתי לי תפריט שבועי שכולל גם את פשטידת הירקות שאת המתכון שלה כתבתי מטה.

בתקווה שבעוד חודשיים מקסימום שלושה אפרסם פוסט על ההצלחה בתהליך הדיאטה!!

(לא לדאוג יש כמה פוסטים  לא דיאטטיים במגירה שיועלו במהלך תקופת הדיאטה...:P

מצרכים:

5 קישואים

2 תפוחי אדמה

3 גזרים

בטטה אחת

2 בצלים

כוס פטרוזיליה קצוצה

3 ביצים

כף וחצי גדושות אבקת מרק

3 כפות קמח

חצי כפית כורכום

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מעבירים בפומפיה את כלל הירקות  וסוחטים טוב (חשוב מאוד) מהנוזלים.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.

משמנים עם ספריי את התבנית, מעבירים את הבלילה ומשטחים עם כף.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל-50 דקות ומוציאים לקירור של 20 דקות בטמפרטורת החדר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת