77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

לביבות תפוחי אדמה למתחילים

לביבות תפוחי אדמה למתחילים

הפוסט נכתב לבקשת עומר ונורית

אפשר להתחיל ב1/3 מהכמויות

מצרכים

 ק"ג וחצי תפוחי אדמה אדומים

2 בצלים סגולים אפשר גם רגילים

חצי כוס קמח תופח או רגיל

3 ביצים גדולות

חופן פטרוזיליה קצוצה או כפית פטרוזיליה יבשה

3 כרישה מבושלת (לא חיבים )לבשל את הכרישות במים לסחוט אותן היטב

4 כפות שמן

תבלינים מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

1  לקלף ולהשרות את תפוחי האדמה במים לפחות שעה 

2  ליבש את תפוחי האדמה במגבת

3  להדליק את התנור במצב טורבו 200 מעלות

4  לקצוץ במעבד מזון את הפטרוזיליה הכרישה והבצל בסכין פלדה בפולסים

לסחוט בידים להעביר  לקערה גדולה

5  לגרד במעבד מזון את תפוחי האדמה בפומפיה גסה  

לסחוט ולהעביר לקערה

6  להוסיף לקערה את הביצים הקמח והתבלינים לערבב בכף

7  לשמן בשתי כפות שמן נייר אפייה שתי תבניות

8  לסדר את הלביבות בשתי תבניות

9   לאפות 20 דקות ולהפוך את הלביבות לעוד 20 דקות

10  לקרר ולאכול לאט לאט

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת