33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

לכל שבת יש מוצאי שבת

אז בסוף הספקתי להכין איזה קינוח אחד קטן וגם ארוחת ערב נחמדה לשבת.

לזניה :

חבילת עלי לזניה

גבינה צהובה מגורדת

לרוטב :

2 קופסאות של רוטב עגבניות 260 גר' כל אחת

3/4 מיכל שמנת מתוקה

כפית שום כתוש

1/2 כפית מלח

אורגנו לפי הטעם

לבשל את מרכיבי הרוטב בסיר קטן עד רתיחה.

בתבנית מלבנית לסדר עלי לזניה (לסדר עם קצת מרווחים ולא לשים אחד על השני כי אחרת זה לא מתבשל), לשים רוטב ואז גבינה צהובה מגוררת, ושוב עלי לזניה וחוזר חלילה עד שנגמר הרוטב.

ואז לתנור 20 דק' על חום בינוני.

  

 

ולקינוח: עוגיות קוקוס ושוקולד לבן

70 גר' שמן קוקוס

1/2 כוס+2כפות סוכר קנים

ביצה

1 כוס קמח תופח

1/2 כוס קוקוס

3/4 כוס שוקולד צ'יפס לבן

1/2 כף קקאו (אפשרות)

להקרים שמן קוקוס וסוכר במיקסר. להוסיף ביצה +קמח +קוקוס. להוסיף את השוקולדצ'יפס בסוף. נוצרים פירורים אבל אפשר לאחד את זה בידיים לכדורים. אני עשיתי חצי מהעוגיות כמו שהן ולחצי השני הוספתי את הקקאו. על תבנית תנור במרווחים כי זה מתפשט מעט. 16 דק' בחום של 180 מעלות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת