77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

לביבות תרד אפויות

לביבות תרד אפויות

מצרכים

1 ק"ג תרד

3 תפוחי אדמה

3 כפות פרמיז'ן

2 כפות גדושות גבינה לבנה 5 %

2 ביצים גדולות

חצי כוס קמח תופח

1 בצל סגול

1/4החבילה פטרוזיליה

תבלינים:חצי כפית אגוז מוסקט,מלח,פלפל,לפי הטעם

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

לשטוף את התרד היטב

בסיר הכי גדול לבשל את התרד עם חצי כוס מים

עד שהתרד מתכווץ ל1/8 ,לקרר את התרד על מסננת

במעבד מזון עם להב פלדה לקצוץ  את הבצל הפטרוזיליה,לסחוט ולהעביר לקערה גדולה

לגרד את תפוחי האדמה לסחוט ולהעביר לקערה הגדולה

לקצוץ את התרד לסחוט ולהעביר לקערה הגדולה

להוסיף לקערה הגדולה ביצים ,קמח ,תבלינים, וגבינות

לערבב בכף .

לחמם תנור ל200 מעלות טורבו

למרוח שמן בנייר אפייה ,שתי תבניות

להכין בידיים לביבות

לאפות 2 תבניות ביחד להפוך באמצע האפייה

יצאו כ30 לביבות, לאפות בערך 30 דקות,

הלביבות טעימות קרות גם למחרת .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת