00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

קציצות של יום שישי ( קציצות פירה)

 

 

מה מכינים:

2 תפוחי אדמה בינוניים  400-500 גרם יחד

בצל  גדול מגורד דק  וסחוט 

חצי כוס קמח 

3 ביצים

 

חצי כפית מלח 

רבע כפית אבקת שום

רבע כפית כוסברה יבשה

חצי כפית כורכום

רבע כפית פפריקה מתוקה

שמינית כפית פילפל שחור 

 

2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה דק ( לא חובה)

 

 

אופן ההכנה:

1) מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים במים עד לריכוך ( כרבע שעה), 

    מסננים מהמים מצננים מעט ומועכים עם מזלג לפירה באופן גס .

2) מקלפים את הבצל וקוצצים במגרדת גסה , סוחטים היטב ומוסיפים לקערת הפירה.

3) מוסיפים חצי כוס קמח

3) מוסיפים את התבלינים ואת הביצים, בשלב זה אפשר להוסיף את הפטרוזיליה אם רוצים, ומערבבים.

4) מחממים שמן במחבת .

 

5) מעבירים למחבת כף מהתערובת ומועכים מעט, מטגנים עד שמזהיב מ-2 הצדדים.

6) מוציאים מהמחבת לצלחת עם נייר סופג , לספיגת עודפי השמן.

 

בתאבון....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת