00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

צלי בקדירת ירקות שורש.




אין תמונות כי בפעמים הקודמות שהוכן, לא הספקנו לצלם.


המרשם הזה מעולה לכל מי שרוצה להכין תבשיל חורפי, חם וטעים במינימום זמן והשקעה


תודה לשתי חברות שהעבירו, ותודה במיוחד לשניה שניג'סה. ובזכותה הכנתי.


עכשיו אני חושבת מה להכין לשבת. והתבשיל הזה יהיה ראשון, כי באמת, לא מלכלכים כלום, ומגישים לשולחן תבשיל שרק לכאורה נראה שהרבה השקעה היתה בו.

הכנה:

מטגנים/משחימים לפחות שלושה בצלים חתוכים לרבעים.

מוסיפים את נתח הבשר [מספר 5] להשחמה וסגירה. [אני מעדיפה לקנות את הקפוא ולהפשיר אותו]

מוסיפים ירקות שורש מכל הסוגים: ראש סלרי, ראש פטרוזיליה, קולורבי, המון גזר, ואפילו שומר אם אוהבים [את השומר כדאי להוסיף בסוף לקראת הכנסת הסיר לתנור כי הוא מתבשל הכי מהר].  משחימים מעט, ומוסיפים חצי כוס מים רותחים. אפשר להוסיף גם חצי כוס יין אדום. משפר טעם נפלא. 

מעבירים לאש נמוכה: מוסיפים פלפל ומלח פפריקה מתוקה/חריפה לפי הטעם ו[קצת] כורכום ונותנים להתבשל לפחות שעה על אש נמוכה

לאחר שעה מעבירים לתנור לשלוש שעות נוספות, חום של 180 מעלות. זה הזמן להוסיף תפוחי אדמה או ארטישוק ירושלמי  אם רוצים.

מגישים הכל לשולחן בצלחת הגשה. 

מ-ע-ד-ן! של חורף. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת