66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פשטידת פסטה פיצה

בס"ד

 

סוף כל סוף הגיע חג חנוכה. הבית התמלא ריחות של טיגונים עוד מלפני החג כך שהגעתי למצב שלא יכולה להריח עוד טיגון.

החלטתי להביא לכם הפעם פשטידה קלה וטעימה ומתאימה קצת לחג חנוכה.

יש הנוהגים לאכול מוצרי חלב לזכר יהודית שהאכילה את האויב בגבינה.

מקווה שתהנו ממנה ושיהיה לכולנו חג אורים שמח

 

 

המצרכים:

1 חב' פתיתים בכל צורה שתיבחרו (עשיתי מסולסלים)

1/2 קופ' עגבניות מרוסקות

1 קופ' רסק עגבניות קטן או 2 כפות רסק

1 כפית שום כתוש או 3 שיני שום כתושות

מלח

1 כף אורגנו יבש

3 ביצים

גבינה צהובה

 

אופן ההכנה:

- לבשל את הפתיתים לפי ההוראות.

- בסיר לטגן במעט שמן את השום לכמה שניות, להכניס את העגבניות המרוסקות והרסק ולערבב.

- לתבל במלח ואורגנו ולהרתיח את הרוטב.

- להכניס את הפתיתים לסיר ולערבב עם הרוטב עד שכל הפתיתים מכוסים. לכבות.

- להוסיף את הביצים ולערבב.

- לשמן תבנית חד פעמית מרובעת וליצוק את התערובת, ליי'שר.

- לקחת פרוסות של גבינה צהובה ולשים מעל התערובת.

- להכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות בערך עד שהגבינה משחימה מעט.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת