66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגיות בוהן

בס"ד

 

עוגיות ביס מדהימות של ויולה גורן מקפה ויולה כפי שפורסם באתר של קרין גורן.

העוגיות קלות להכנה,טעימות ונחטפות בצ'יק.

ניתן לגוון את המילוים, אני השתמשתי רק בריבה ובשוקולד זה מה שאוהבים אצלי, אבל אפשר להוסיף גם ריבת חלב,ממרחים שונים וכו'.

מומלץ בחום רק אל תתפלאו שהקופסה נותרה ריקה למחרת (במקרה הטוב)

 

 

המצרכים ל כ- 60 יח':

 

3/4 2 כוסות קמח

200 גרם מחמאה או חמאה

1/3 כוס שמן

100 גרם אבקת סוכר

מגוון מילוים כגון:

ריבה,ממרח שוקולד,ממרח חלבה,ריבת חלב,שוקולד אגוזים וכו'

 

אופן ההכנה:

 

- במעבד מזון עם להב מתכת לשים את הקמח,אבקת הסוכר והמחמאה ולעבד עד לקבלת תערובת פירורית.

- להוסיף את השמן ולעבד עד לקבלת בצק אחיד וחלק.

- לחמם תנור לחום של 180 מעלות ולרפד תבנית בניר אפיה.

- לקרוץ מהבצק כדורים קטנים בגודל פינג פונג ולהניח אותם עם מרווחים בין אחד לשני.

- עם אגודל מקומחת לקרוץ גומה במרכז הכדור.

- מכניסים לאפיה של 15-20 דקות עד להזהבה קלה, מוציאים ומקררים.

- בתוך הגומה להניח כפית מהמילוי שבחרתם ולאחסן בקופסא סגורה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת