00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

קציצות בשר ברוטב עגבניות

המצרכים:

 

לקציצות:

1/2 ק"ג בשר טחון

פטרוזיליה טריה

קצת נענע טריה

קצת בזיליקום טרי

פלפל שחור

פפריקה מתוקה וחריפה, לפי הטעם

קורט אגוז מוסקט

1 בצל גדול

כמה שיני שום

1 תפו"א גדול (או 3 קטנים) מגורדים

1 ביצה

 

לרוטב:

1 ורבע כוס מרק (או מים רותחים מעורבבים עם 1.5 כפות אבקת מרק)

1/4 כוס שמן

6 עגבניות טריות מרוסקות

1 קופסאת רסק עגבניות

2 שיני ום קצוצות

4 גבעולי בזיליקום קרועים

 

אופן ההכנה:

1. הכנת הקציצות - טוחנים יחד הבשר עם כל עשבי הירק, הבצל והשום. מתבלים ומערבבים.

    מוסיפים את תפו"א ומערבבים היטב, מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב. מקפיצים תערובת הבשר ביד (לתוך הקערה).

    יוצרים עיגולים.

2. מחממים מחבת עם שמן, שמים הקציצות ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים.

3. הכנת הרוטב - שמים סיר עמוק על האש, שופכים לתוכו קודם המרק ומעל את השמן ומוסיפים העגבניות. מביאים לרתיחה.

    מוסיפים את רסק העגבניות, השום והבזיליקום. מבשלים עוד כ-10 דק'.

4. מוסיפים לתוך הרוטב את הקציצות המטוגנות, ומבשלים עד שהרוטב מסמיך (או כ-40 דק').

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת