88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

כל אחד ועוגת המייפל שלו

אני יודעת שלכל אחד יש את המתכון המנצח שלו לעוגת מייפל, אני מביאה את המתכון המנצח שלי אותו קבלתי מחברה לעבודה, בגלל שהמתכון פרווה, הוא מתאים לי מאוד.

 מצרכים:

1 מיכל שמנת צמחית של ריצ' - במקור זה 250 גר' גבינה 5%.

3 ביצים שלמות 

1 כוס סוכר - (שמתי פחות סוכר, בערך 3/4 כוס דמררה)

1 כוס שמן

1 סוכר וניל

2 כוסות קמח - (הוספתי 1/4 חבילה אינסטנט וניל שהיתה בודדה בארון)

1 שקית אבקת אפיה

אגוזים לפיזור מעל העוגה

תבנית עגולה מס' 26 או שתי תבניות אינגליש קייק

סירופ מייפל ורק מייפל אמיתי, כי ההבדל בטעם משמעותי מאוד 

 

אופן הכנה:

להכניס לקערה ביצים, סוכר, שמן ולטרוף במשך  2 דקות, להוסיף שמנת ריצ' (או גבינה), להמשיך לטרוף עוד דקה, להוסיף  בבחישה את כל המצרכים היבשים ולערבב.

לשפוך את התערובת לתבנית, לפזר מעל אגוזים לאפות ב-150 מעלות,45 דקות, אפילו פחות (תלוי בתנור אצלי מספיק 40 דקות), אפשר לבדוק ע"י נעיצת קיסם, כשהעוגה מוכנה, להוציא מהתנור, כשעדיין חמה לחורר אותה עם קיסם ולשפוך מעל העוגה ומסביב רוטב מייפל בנדיבות.

זהו, העוגה מוכנה - נראית כמו כתר נכון?

תפרסו ותהנו, תשימו הרבה סירופ מייפל

 לכל מי שביקר אותי בבלוג אני מאחלת המשך יום נפלא

 תודה לכל מי שטורח ומגיב בבלוג

 אם אהבתם, אשמח אם גם תקליקו לייק, hit it או מה שבא לכם

אתם מוזמנים גם להיות חברים שלי גם בפייסבוק 

 

אני עדיין משתתפת בתחרות ואשמח אם תקליקו לי על הקישור:

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5808

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

56 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת