00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

נעים מאוד להכיר...יאללה בואו נבשל!!!

אז ככה, נעים להכיר אני עידו מעוז בן 33 גר במושב שדה משה (ליד קרית גת) נשוי באושר לאישה מדהימה ואבא לשתי בנות ובן אני מבשל כבר 10 שנים שבשלוש שנים האחרונות הבישול הפך לתחביב העיקרי.

זה כבר הרבה זמן שאני חושב על בלוג משלי לאחר פעילות מאסיבית באתרי שיתוף מתכונים שונים וברשת הפייסבוק.

ההחלטה לפתוח את הבלוג הגיעה לאחר שבמפגש של מסדר אבירי מרקש -שבקיה אליו הוזמנתי בעקבות זכייה בתחרות מתכונים, (דרך אגב זוהי קבוצה נהדרת אשר משמרת את תרבות האוכל הביתי האמיתי).

במפגש המדובר הכרתי המון אנשים מדהימים שאחת מהם היא האחת והיחידה אריאלה פיקסלר אלון מהבלוג המדהים בישול בקצב הסלסה. לאחר שיחה של 2 דקות ההחלטה נפלה! בלוג כאן ועכשיו!!!

קבוצת שבקיה מימין לשמאל - השף צחי מויאל, אריאלה פיקסלר אלון (בישול בקצב הסלסה), עבדכם הנאמן, סמדי בומבה הגדולה, אורית שלום (רסיסי אושר חמקמקים), אמנון יפרח (צרמלה) וחסר טדי הרוש (טדי מבקר במסעדות)  שצילם את התמונה...

בתמונה מימין - שף צחי מויאל, אריאלה פיקסלר אלון (בישול בקצב הסלסה), עבדכם הנאמן, סמדי בומבה הגדולה, אורית שלום (רסיסי אושר חמקמקים), אמנון יפרח (צרמלה), וחסר (כי צילם) טדי הרוש (טדי מבקר במסעדות).

לבשל בשבילי זוהי טרפיה משגעת, אני מאוד מתחבר לבישול החדשני אבל אצלי בלב הבישול הביתי האמיתי. בבלוג הזה אני מקווה לשלב בין שניהם, לרוב יהיו כאן מתכונים הכי ביתיים שיש ומכל העדות כשמידי פעם גם אשלב נגיעות חדשניות ובלתי צפויות!

אוכל ביתי בשבילי זה אוכל שגורם לילדים שלנו ולבני/בנות הזוג להיות שבויים לריח שמתפזר בבית ולעשות את מה שאנחנו היינו עושים לאמא או לסבתא, לגנוב מהסירים... ואחר כך להנות מצלחת מלאה עם תוספת ששמחכה בסיר לצלחת שתתרוקן...

אז הנה הגיע הזמן להניח את הבלוג שלי על הגז ולחכות לראות איזה תבשיל ייצא!! מקווה שיהיה טעים ושכולם יאהבו!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת