00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

קבב של בית - קבבית

 

 

רצועת הבישול המיטבית שלי מידי בקר מתרחשת בין 4:30-06:00 בסטייה של מחצית השעה לכאן ולכן.  זו השעה שרק אני והקפה, המטבח והתבשלים חוגגים יחד.

אני אוהבת לבשל בבקרים. עד 7:00 כבר ניצבת לה סוללת מטעמים חמים, מטבח נקי, מדיח בפעולה ואני בדרך למסילת הכושר לצעוד ולהתעמל.

השבוע קצרתי הצלחות בישולים בקרב בני הבית. מרק האפונה קיבל שבחים, מרק הכתומים, הכריכים המושקעים שיצאו משודרגים כי היו בהן תוספות טריות של חצילים מטוגנים,פרוסות תפוחי אדמה מטוגנות, ממרח אגוזי מלך (מבית איילת לטוביץ) ופלפלים שרופים. חביתה עם נגיעת גבינה צהובה ושות.. עשו להם את היום ולי הרחיבו את הלב. 

בקשת השבוע של בכורתי הנסיכה היתה קבב של אמא. "מזמן לא עשית את הקבבים בגריל אמרה לי השבוע...."

 

הבקר זה קרה. כאשר היא תתעורר ולפני שתצא לעצב שוב את גליירת המוצרים באופנת topshop יחכו לה קבבים טעימים, פלפלים ממולאים (היא לא נוגעת בהם... ) צלי עוף עם תפוחי אדמה ואפונה, מרק צח שהיא תאכלס בו שפע איטריות והקבבים המיוחלים.

 

 

זה יהיה בטח ובטח עוד יום טעים לכולם ויום אוהב ושמח בעבורי... 


 

קבב ביתי :

חצי קילו בקר טחון טרי.

בצל קצוץ דק (לא במגרדת)

תבלינים : מלח, פלפל גרוס אבקת שום, פפריקה, גריל עוף, 

מערבבים את כל המרכיבים. יוצרים קבבים לא ארוכים מידי לא רחבים מידי. מכניסים לתבנית מלבנית מאורכת.

מעט שמן מעל ואז הופכים כל קבב כדי שיצופה בשמן. (אני מקמצת מאוד כי יש לי "בוסית" קפדנית... )

מכניסה למקרר לשעתיים לפחות טרם הכנסתם לתנור. 

ואז בחום של 200 מעלות בתנור ואחרי כן בגריל אני אופה אותם תוך השגחה צמודה שלא ישרפו.

 

  

 

אלו קבבים פשוטים מאוד, קלים להכנה וטעימים עם סלט ירקות וכל תוספת פחמימה.

אצלי עם המון המון טחינה תוצרת בית.

 

בתאבון 

 

ותודה שטרחתם לבקר

בל רגע... אל תפרדו ממני בטרם...

מזמינה אתכם לדף הפייסבוק שלי http://www.facebook.com/career.shift?sk=wall

 
אשמח ואודה לכל תגובה בבלוג, לכל לחיצה על: אהבתי ועל: 

שלכם תפו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת