00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגיות קפוצ`ינו ושוקולד לבן

 

 

יום של סתלב'ט בבית, רובו מתחת לשמיכה כפינוק אישי לוחץ, הניב עוגיות מהממות בטעמן.

כל גרנולה שהיא תתאים. אפשר להחליף את הגרנולה גם באגוזים, חמוציות וכדו'.

 

חוץ מזה יש לי שאלה: האם כבר הגיע החורף או שלא........... שתבינו טוב, זה לא שאני לא מרגישה את צינת הלילה, זה פשוט ש YES כל הזמן מפרסמים שיש להן סדרות נהדרות וחדשות שיגיעו בחורף.... לכן תהיתי..?..:-)
 

 

 


 

 

ועכשיו לענייננו. כל מה שצריך זה - תלוי כמובן בכמות שאתם רוצים שיהיה בבית, ע"ע אוייבים וכדומה

  

עוגיות גרנולה בטעם קפוצ'ינו ושוקולד לבן

100 גר' חמאה רכה
1/2 כוס סוכר
1.5 כוסות קמח
1/4 כוס חלב
קורט מלח
1.5 כפיות אבקת אפיה
1 ביצה
1 כוס גרנולה בטעם קפוצ'ינו ושוקולד לבן
 

 

 


להקציף חמאה וסוכר לתערובת תפוחה.

לקערה לנפות קמח, אבקת אפיה ומלח. מוסיפים ביצה ומערבלים. מאחדים בין תערובת הקמח לחמאה בהדרגה ובסוף מוסיפים את החלב.  ליצור נקניק מאורך , לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לכשעה.

מחממים תנור ל 170 מעלות. מכסים תבנית עוגיות בנייר אפיה. להוציא את נקניק הבצק  ולפרוס פרוסות. לאפות כ 10 .

 

 מה שנשאר ;)  אפשר לאחסן בקופסא אטומה
 

אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת