55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

קציצות מנגולד

 

החומרים:

צרור יפה של עלי מנגולד

 2 בצלים בינוניים

2 ביצים

מלח

פלפל

מעט כורכום

מעט פפריקה

 3 כפות קמח או פירורי לחם

1 תפא"ד מגורד (לא חובה)

ההכנה:

שוטפים היטב את העלים ומפרידים את החלק הירוק  מהחלק הלבן. (את החלק הלבן של העלים ניתן לבשל במרק ירקות או עוף) קוצצים את העלים

ומבשלים אותם במים דקות כ - 4 דקות. אין צורך למלא את הסיר במים. כשהמים רותחים, מסירים מהגז ומסננים את המים וסוחטים היטב בידיים את

העלים. 

מוציאים את העלים מהמים וסוחטים אותם היטב. מעבירים לקערה ומוסיפים את הבצל המגורד, הביצים, הקמח והתבלינים.

מחממים שמן במחבת (השמן בגובה של כ - 1 סמ`) ומטגנים משני הצדדים.

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת