66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

לביבות תפו"א וגבינה

לביבות תפו"א וגבינה

בס"ד

 

עוד אחד מן המתכונים האהובים על ילדי לארוחה קלה וטעימה, כשבא להם להתפנק ובנמצא אין ארוחת ערב מוכנה,בין קריאות מה נאכל הערב, פתאום שומעים את קולה של בתי השניה "אולי נכין לביבות".

אצלי אין מצב לחכות לחנוכה ללביבות, כל השנה יש אצלי אותם וכמה שאפשר ובגיוונים שונים ומשונים.

הבאתי לכם מתכון שמבקר הרבה בביתי ואהוב מאוד עלינו.

מקווה שתהנו גם אתם ותוסיפו אותו לרשימת הלביבות לחנוכה (מה שבטוח שגם אחר כך תשתמשו בו)

 

המצרכים:

4 תפוחי אדמה גדולים קלופים ומגורדים

100 גרם גבינה בולגרית

מלח

פלפל לבן/שחור

2 ביצים

5-6 כפות קמח

*במידה והתערובת נוזלית מדי יש להוסיף עוד קמח.

 

אופן ההכנה:

- לשים בקערה את תפוחי האדמה המגורדים,גבינה בולגרית מגורדת,ביצים,תבלינים וקמח ולערבב עד לקבלת תערובת הומוגנית.

- לחמם שמן במחבת.

- ללבב בידים לביבות ולטגן אותן עד להשחמה.

- להוציא לניר סופג ולהגיש עם לחם וסלט טרי.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת