00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

המבורגר ביתי

 

היום אני רוצה לשתף אתכם במתכון שהכנתי בבית להמבורגר ביתי כל-כך קל ומהיר להכנה וכל כך טעים, שפשוט לא מותיר כל תירוץ לא להכינו!!!!

אפשר להגיש בצלחת עם ירקות טריים להוסיף מעט בצל מטוגן מעל, ומי שמתעקש אפילו קצת תפוחי אדמה אפויים לייד. או פשוט לקחת לחמניה ארוכה, עגולה או בכל צורה שאתם רוצים ולהכניס פנימה את ההמבורגר לצרף אליו פרוסת עגבניה טרייה וכמה עלי פטרוזיליה, והנה לכם ארוחת צהריים מלאה ונפלאה שגם הילדים יאהבו 

 

 

 

המצרכים:

 

500 גר` בשר בקר טרי

2 שיני שום 

1 בצל בינוני

צרור קטן של פטרוזיליה

3 כפות שמן זית

תבלינים: מעט צ`ילי גרוס, פלפל שחור ומלח


ההכנה:

 

1. מכניסים את כל החומרים אל מעבד המזון, ומפעילם בפולסים קצרים. ( לא יותר מידי, שהבשר ישאר קצוץ גס)    

              


2. מוציאים ממעבד המזון ומעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכחצי שעה.

3. לאחר המנוחה מוציאים מהמקרר מעבדים טוב טוב בידיים ויוצרים עיגולים בגודל הרצוי. 

4. משטחים כל עיגול לקציצת המבורגר בעובי של כ- 1.5 ס"מ. 

5. מטגנים במחבת כבדה עד לרמת העשייה האהובה עליכם. 


 

מגישים בצלחת ...

 

 

 

או בלחמניה.... 

 

 

בתאבון לכולם ולהתראות במתכון הבא!

 

 

 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת