00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

דג אפוי בתנור

הדג יוצא טעים מאוד ועסיסי, בריא ודל קלוריות.

2 מרכיבים ולא הרבה עבודה.

 

המצרכים:

דג טרי (בשום אופן לא קפוא) כגון: נתחי סלמון, בס שלם, דניס שלם וכיו"ב

קישואים

נייר אפייה

 

אופן ההכנה:

1. מנקים הדג.

2. מקלפים את הקישואים וחותכים רצועות לאורך.

3. עוטפים הדג ברצועות הקישואים (שלא ישאר מקום לא מכוסה פרט לראש יש ישנו).

4. עוטפים היטב בנייר אפייה (2 ניירות), וסוגרים היטב כל קצוות הנייר. מסדרים הניירות הארוזים בתבנית אפייה.

5. אופים בתנור בחום 200 מעלות, כ-30 דק'.

6. מגישים בתוך נייר האפייה (עדיף מנה אישית לכל אחד, כשפותחים יש מלא מיץ טעים שבתוכו אפשר לטבול חתיכות הדג).

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת