00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

פריקי וירקות כתומים

 

 

קטניה חדשה הגיעה לארצנו - הפריקי (פ` לא מודגשת). זו חיטה ירוקה - נקצרת לפני הבשלת החיטה, קלויה ומיובשת,  יש לה טעם מעט מעושן.  ניתן להכינה כמו אורז - 1 כוס פריקי + 1/2 1 כוס מים או כמו בורגול -להשרות במים רותחים.

עד לפני זמן לא רב כמעט ואי אפשר היה למצוא פריקי - רק בכפרים ערביים, היום יש בחנויות הטבע.

אני הכנתי אותה כמו אורז, הוספתי ירקות שהיו במקרר - הירקות בצורה זו מצויינים עם קוסקוס,  קיבלנו ארוחה טעימה מאד, קלה ובריאה. הנכדים שלי משוגעים עליה.

 להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2011/11/29/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%99-%D7%95%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת