00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תופרת חלומות

איך מקלפים אבוקדו

01/12/2011

כי אבוקדו זה אחד הפירות הכי טעימים (כן, זה פרי, כל מה שהיה קודם פרח נקרא פרי) והכי מזינים שאני מכירה. עד הפטנט היה מתבזבז לי רבע אבוקדו על הקליפה, והפרי כולו היה יוצא מעוך וחסר יופי. עם הפטנט הזה, שלמדתי לפני למעלה משנה מהבלוג של חברתי נ', האבוקדו שלי קיבלו צורה מלכותית.

פטנט שלמדתי מחברה, מושלם, יעיל במיוחד לסלט האבוקדו החביב עלי:

לפני שאני מצלמת בעצמי, חיפשתי ביוטיוב סרטון המדגים קילוף אבוקדו בעזרת הצד הקהה של הסכין. ומצאתי:

 

בסלט:

בצל גדול קצוץ

2 ביצים קשות חתוכות

2 אבוקדו בקוביות

כף מיונז

כף שמן זית

מעט מלח

ופלפל שחור טרי.

למשקיענים- גם חופן נבטים ועגבניות שרי חתוכות לרבעים, וקצת בצל ירוק טרי ורענן. מושלם.

בתיאבון

עינבל

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל עינבלית אלא אם צויין אחרת