00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

אומלט עם פטריות וגבינה צהובה

המצרכים:

1/2 קופסאת שמנת חמוצה

2 ביצים

גבינה צהובה מגוררת

פטריות

 

אופן ההכנה:

1. טורפים את השמנת, מוסיפים הביצים וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מוסיפים גבינה צהובה ומערבבים.

3. מחממים מחבת עם מעט מרגרינה/ חמאה ושופכים לתוכה את הבלילה.

4. מטגנים עד שצד אחד של החביתה מוכן, הופכים ושמים על הצד המוכן את הגבינה הצהובה הנותרת והפטריות. סוגרים לחצי ומטגנים, הופכים ומטגנים חצי שני.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת