00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

הצעות לארוחת ערב מפנקת

בילדותי הייתי "חולה" על סנדויצ`ים. רוב האוכל שלי היה מורכב מכריך טוב , עם כל מה שיש בבית. האהוב ביותר היה חצילים מטוגנים, מיונז וביצה קשה ( מי חשב אז על סביח ?)  כריך נוסף שהיה בבית הוא פרוסת לחם טבול בשמן זית,  מעל מיץ עגבניות ומעט מלח (היום כמובן קוראים לזה קרוסטיני )  פינוק מיוחד היו פיתות גדולות, בשרניות, עבות במיוחד, טריות מאד. היינו ממלאים אותם בכל טוב, הרטבים היו ניספגים בפיתה והשמחה היתה רבה ( לא, לחם לא משמין - היה לי סעיף תת משקל בצבא )

לאחר הקדמה כזו אתם מבינים שכאשר התחילו להגיע למרכולים פיתות תימניות (כך הן נקראות), עסיסיות, בגדלים שונים, הדמיון מיד עבד.

 להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2011/11/28/%D7%94%D7%A6%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%AA-%D7%A2%D7%A8%D7%91-%D7%9E%D7%A4%D7%A0%D7%A7%D7%AA/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת