66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בליני

בס"ד

הבליני הם סוג של פנקיק רוסי,דקים ועדינים יותר מן הפנקיק האמריקאי. הבלילה בדרך כלל מכילה קמח,שמרים,חמאה,ביצים וחלב ולפעמים אף תוספות כמו תפוחי אדמה,צימוקים וכו'. כמו במתכון שלפניכם.

את המתכון שלפניכם לקחתי מהתוכנית סופי דאהל מבשלת, שיניתי אותו מעט והנה הוא לפניכם,מתכון נפלא לארוחת ערב קלילה וטעימה.

מומלץ ביותר.

 

  

המצרכים:

 

1/4 1 כוס קמח

2 כפיות אבקת אפיה

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

1 כוס חלב

2 ביצים

מלח,פלפל שחור

 

אופו ההכנה:

- לערבב את כל המצרכים עד שלא יהיו גושים.

- לשמן מחבת במעט מרגרינה.

- לקחת מעט מן התערובת במצקת קטנה ולשפוך לתוך המחבת (בדומה לפנקיק).

- לטגן עד שמתחילות להיווצר בועות ואז להפוך לצד השני ולטגן עד להשחמה.

- להוציא לצלחת ולשמן שנית וחוזר חלילה עד שנגמרת הבלילה.

- להקפיד לשמן בין בליני אחד לשני.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת