00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

שניצל סאן

 

מה מכינים:

קילו שניצילם דפוקים 

מעט מלח שולחן

מעט פפריקה חריפה 

2 שיני שום קצוצות 

 

בערך כוס קמח רגיל

בערך 2 כוסות פרורי לחם / קמח מצה 

 

3 ביצים 

חצי כפית חרדל דזיין

כפית מים

 

 

 

אופן ההכנה :

1) פורסים את השניצלים 

2) מפזרים על השניצלים , מלח, פפריקה חריפה ושום , משהים כעשר דקות

3) מכינים את תערובת הביצה עם החרדל.

4) מכינים קערה עם קמח ועוד קערה עם פרורי לחם

5) טובלים כל שניצל בקמח, לאחר מכן בתערובת הביצה, ולסיום בפרורי לחם ויוצרים ערימה של שניצילם מוכנים לטיגון

6) אפשר להקפיא בשלב זה , או לטגן.

 

אפשר במקום שום קצוץ להשתמש באבקת שום, או אבקת שום גבישי .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת