00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

אורז אדום סאן

 

מה מכינים:

1 כוס ( 250 מיליליטר) אורז מאיכות טובה

4 כפות שמן קנולה או צמחי אחר (לא שמן זית) 

 

2 כוסות (500 מיליטר) מים 

כפית מלח

כפית אבקת מרק עוף/ציר עוף

כפית רסק עגבניות 

רבע כפית פפריקה מתוקה

שמינית כפית פלפל שחור

 

 

 

אופן ההכנה :

1) מחממים את השמן בסיר

2) מוסיפים את האורז ומטגנים כ-2 דקות עד שכל האורז מקבל צבע לבן

3) מכניסים לסיר את  2 כוסות המים, כפית הרסק  ואת כל התבלינים.

4) מערבבים ובדוקים שרסק העגבניות נמס ומביאים לרתיחה.

5) מעבירים לאש קטנה מכסים ומבשלים 20 דקות.

6)לאחר סיום 20 הדקות מכבים את האש, לא נוגעים ומשאירים סגור למשך 10 דקות נוספות .

7) מערבבים ואוכלים.

 

בתאבון..........

 

מומלץ לטגן חצי בצל קצוץ בשמן ולפזר מעל לפני האכילה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת