33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

עוף צלויי בתיבול אסיתי

עוף צלויי בתיבול אסיתי

העוף הוא אחד הבשרים האוהבים עליי ועל משפחתי, מגוון צורות וטעמים  יש להכנתו ,תמיד מצליח ומשדרג כל ארוחה. הפעם בחרתי להכין עוף המושרה במרינדה ל24 שעות, נאפה בתנור אפיה ממושחם ונצלה בגריל . העוף פריך במעטפת העליונה ורך . עשיר בטעמי התיבול .  מומלץ למזנון במסיבות . ניתן להכין מראשלאפות ואת שלב הצליה להשאיר לרגע לפני האפיה .

6 כרעי עוף גדולים טריים, מחולקים לשניים

בקערה או קופסה עם מכסה שתחיל את העוף להכין מרינדה

¼ כוס  שמן זית
¼ כוס רוטב סוייה
¼ כוס רוטב צ'ילימתוק/חריף
2 כפות קטשופ(אני השתמשתי בחריף)
6 שיני שום כתוש
1 כפית ג'נג'ר קצוץ דק
3 כפות דבש
פלפל גרוס( לפי הטעם)
צ'ילי גרוס(לפי הטעם)
1 כפית זרעי כוסברה כתושים (לא חובה)

לערבב הכל ולהוסיף את העוף, לשמור במקרר ל12-24 שעות .
לאפיה
להוסיף לעוף 100 גרם שומשום ולערבב
להניח על תבנית ניר פרגמנט
לשים בשכבה את את חלקי העוף
לכסות את התבנית בניר פרגמנט ומעליו ניר כסף
ולאפות ½ שעה בחום של 250 מעלות ,ולהוריד את חום התנור ל200 מעלות ולאפות עוד ½ שעה .
ניתן בשלב זה לקרר ולשמור במקרר עד הארוח.
לפני הארוחה
להסיר את נייר הכסף ונייר הפרגמנט ולהשחים בגריל עד קבלת צבע שחום .
ניתן בשלב זה להשחים על גריל פחמים.



תהנו 
תודה על ביקורכם בבלוג שלי, אשמח אם תשארו אות לביקורכם בצורת תגובה ואם אהבתם לחצו על - או על  אהבתי 
כמו כן לא שוכחת את חברי, חסרי הדיור, שאין ידם משגת להנות מארוחה או בית חם להצטרפות אקטיבית למענם לחצו כאן
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת