00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

עוגיות שוקולד צ`יפס +

המצרכים:

100 גר' חמאה בטמפ' החדר

1/2 סוכר (1/4 לבן + 1/4 חום)

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

1/2 כפית אב' אפייה

1/4 כפית סודה לשתיה

1/8 כפית מלח

1/4 כוס קקאו

1 כוס קמח

חופן צימוקים

חופן אגוזי מלך קצוצים

חופן שוקולד לבן קצוץ ל1/2-1/3 קוביה (כלומר לשבור לקוביות ואז כל קוביה לחתוך לעוד פעמיים/ שלושה)

 

אופן ההכנה:

1. שמים בקערה את החמאה (חשוב שתהיה רכה בטמפ' החדר) ומקציפים במטרפה ידנית.

2. מוסיפים את הסוכר, מקציפים משך דקה וחצי באופן מטורף לקרם רך ואוורירי מאוד.

3. מוסיפים פנימה את הביצה, מקציפים עוד היטב ע"מ להחדיר להחדיר אוויר שלא יהיה דחוס.

4. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים היטב.

5. בקערה אחרת מערבבים אב' אפיה, סודה, מלח וקקאו ומוסיפים את הכל לתערובת החמאה. טורפים היטב עד שנוצר קרם חום כהה.

6. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שלא רואים יותר לבן, זהירות מערבוב יתר פן יהיה קשה.

7. מוסיפים התוספות ומערבבים פנימה.

8. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.

9. יוצרים כדורים מעט פחוסים ושמים במרווחים.

10. אופים כ-9 דק'. מצננים.

11.ניתן להגיש עוגיה עם כף גלידה מעל, או להכין מין קוקלידה - לשים על עוגיה כף גלידה ולסגור בעוגיה נוספת.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת