22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

קיש בטטה ובצל

26/11/2011
קיש בטטה ובצל

יש את הגרסא של המשקיענים, שמסדרים שכבה מסודרת של בצל ושכבה מסודרת של בטטות...ויש את הגרסא שלי!

 

החומרים:

יריעת בצק עלים מופשר בגודל התבנית הרצויה

1 בצל קלוף ופרוס לטבעות

2 בטטות בינוניות, קלופות ופרוסות לעיגולים בעובי בינוני

1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת

100 גר' גבינת שמנת 5%

1 מיכל שמנת מתוקה

2 כפות קמח

3 ביצים

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מסדרים את הבצק בתוך תבנית (כולל השוליים), יוצרים חורים בעזרת מזלג בתחתית ואופים 15 דקות ב-180 מעלות.
  2. מניחים את פרוסות הבטטות והבצל על גבי הבצק (החצי אפוי). המשקיענים- מסדרים שכבת בטטות ועליה שכבה של בצל... אני פשוט שפכתי את הכל יחד ווידאתי גובה אחיד (פחות או יותר).
  3. מערבבים יחד את כל חומרי המלית ושופכים מעל הבטטות והבצל.
  4. אופים כשעה ב-180 מעלות, עד שהבטטות רכות דיה (לבדוק בעזרת נעיצה עדינה של קיסם או מזלג).

בתאבון! :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת