00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

תבשיל בשר ותפו"א רוסי

המצרכים:

1 עוף מחולק לחלקים

כ-8 תפו"א בינוניים, קלופים וחתוכים לחתיכות

2-3 גזרים חתוכים לעיגולים

2 ליטר מים חמים

שמן לטיגון

1 קוביה עשבי תיבול "קנור"

1.5 כף אבקת מרק פטריות

קצת טימין יבש

קצת פלפל שחור

1 קופסאת רסק עגבניות

2 שיני שום גדולות כתושות

3 גרגרי פלפל אנגלי

1 כף פטרוזיליה טריה קצוצה

 

אופן ההכנה:

1. לחמם מחבת כבדה עם שמן, להוסיף את חלקי העוף ולטגן עד להשחמה יפה מכל הצדדים. להוריד העוף ולשמור בצד.

2. לחמם שוב מחבת עם שמן ולטגן את חתיכות תפו"א עד שתופסים צבע זהוב-שחום. להוריד ולשמור בצד.

3. באותה מחבת לטגן בשמן את פרוסות הגזר עד להשחמה קלה. לשמור בצד.

4. להרתיח מים בסיר גדול וכבד. להוסיף את כל התיבול פרט לפטרוזיליה, לערבב ולהביא לרתיחה.

5. כשרותח להוסיף את חלקי העוף עם חלק מהשמן. להוסיף את תפו"א והגזרים. לכסות הסיר חלקית ולבשל על אש בינונית-גדולה כ-1/2 שעה.

6. 5 דקות לפני הסיום להוסיף הפטרוזיליה. להגיש חם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת