00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

טוסט "פיצה"

המצרכים:

2 פרוסות לחם

שן שום

פרוסות עגבניה

פטריות משומרות

1 פרוסה של גבינה צהובה חצויה לשניים

 

אופן ההכנה:

1. למרוח את הפרוסות בשום ולהכניס הלחם לתנור בחום 220 מעלות לכמה דקות עד להשחמה קלה.

2. מוציאים פרוסות הלחם, משפשפים שוב השום על הלחם. שמים על כל אחת מהפרוסות מחצית פרוסת הגבינה.

3. שמים מעל אחת פרוסות הלחם את העגבניה והפטריות ומכסים בפרוסה השניה.

4. מכניסים הכריך הסגור לתנור לכמה דקות לאפייה בחום 220 מעלות עד להשחמה.

אוכלים..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת