66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

איילת מטיילת

קוביית Facebook Like

מדליוני אנטריקוט על ריבת בצל בליווי פירה

באותה סדנת בישול גורמה לחורף, הכנו את המנה בעלת השם היוקרתי הבא: "מדליוני אנטריקוט על ריבת בצל בליווי פירה".

ממה התלהבתי, תנחשו? לא מהאנטריקוט הנימוח בפה, ולא מריבת הבצל המקורמלת אלא דווקא מהפירה. זה הפירה בעל הדימוי הפושטי, חסר החן וחסר הסקס אפיל. פה למדתי טריק נפלא איך להכין אותו רך, חלק, נימוח כמו ענן.  פירה מלכותי. וזה הולך ככה:

מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים עד שיתרככו.

מסננים היטב את המים, מניחים בתנור בחום גבוה כ- 10 דקות עד שתפוחי האדמה יתייבשו.

מקלפים, מעבירים לקערת המיקסר ומערבבים עם וו הגיטרה במשך כמה דקות.

מזליפים מעט שמן זית ומלח.

וואי. איזה פירה. מעדן. ממש שיטה שמחזירה עטרה ליושנה.

ולגבי המשך המתכון הנפלא:

להכנת ריבת הבצל:

מטגנים 2 קילו בצל הפרוס לפרוסות דקיקות.

מטגנים עד שקיפות.

מוסיפים כף סוכר חום ובקבוק יין אדום יבש.

מניחים להתבשל עד שהרוטב יצטמצם (חצי שעה ואף יותר). מוסיפים כוס סילאן, מערבבים ומכבים את האש.

להכנת מדליוני האנטריקוט: מחממים מחבת עד שהיא חמה מאד. מוסיפים מעט שמן זית ומקפיצים פנימה קילו נתחי אנטריקוט חתוך לריבועים עד לסגירה בלבד. ממליחים ומפלפלים, ומורידים מהאש.

ההגשה: מניחים מעט מריבת הבצל בצלחת, מניחים מעל עיגול פירה ומעליו מדליוני אנטריקוט.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ayeletgazit אלא אם צויין אחרת