00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

מוקפץ - נודלס עם בשר וירקות

המצרכים:

רצועות חזה עוף

שמן לטיגון

150 גר' נודלס

רוטב סויה

רוטב צ'ילי מתוק

דבש

שמן שומשום

פטריות משומרות מסוננות/ פטריות פורטבלו טריות חתוכות

גרעיני תירס מתוק משומר

רצועות גזר

רצועות כרוב לבן / אדום/ תערובת של שניהם

כפית ג'ינג'ר

שן שום פרוסה

כמה עיגולי פלפל צ'ילי אדום/ ירוק

מיץ מלימון

 

אופן ההכנה:

1. להשרות רצועות עוף במשרה של מיץ לימון וטיפה סויה.

2. לחמם ווק עם שמן.

3. בינתיים לבשל נודלס: להרתיח 1.5 ל' מים ל-150 גר' נודלס. כשהמים רותחים להוסיף את הנודלס ולבשל 3 דק' ( או להכין לפי הוראות היצרן אם שונות). להוריד מהאש, לסנן, לשטוף במים קרים. להוסיף כפית סויה ושמן (עדיף שומשום) ולערבב. לשמור בצד סגור עם מכסה לשמירת החום והלחות.

4. לטגן את רצועות העוף במחבת הווק החמה, עד להשחמה ושינוי צבע מכל הצדדים.

5. להוסיף בהדרגה את השום, הג'ינג'ר, פלפל צ'ילי, פטריות, גזר, כרוב ותירס. לטגן עוד 3 דק' ולהקפיץ תוך כדי.

6. להכין רוטב: לשפוך לקערה כ-3/4 כוס מים חמים, להוסיף 4 כפיות סויה, 2 כפיות דבש, כפית מיץ לימון וכפית רוטב צ'ילי. לערבב את כל החומרים.

7. להוסיף לווק את הנודלס ולשפוך מעל הרוטב. לערבב ולטגן עוד כשתי דקות.

8. להגיש.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת