00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פרנץ` טוסט

אני אוהבת להכין אותם עם השמנת החמוצה במקום חלב - זה יוצא יותר טעים ופחות רטוב...

 

המצרכים:


לחם ישן פרוס (לחם/ באגט/ חלה/ לחמניות)

2 ביצים

1/2 קופסאת שמנת חמוצה

טיפה סוכר

חמאה לטיגון

 

אופן ההכנה:

1. לשים בקערה את השמנת ולטרוף, להוסיף הביצים ולהמשיך לטרוף.

2. לטבול הלחם משני הצדדים בבלילה.

3. לחמם מחבת עם מעט חמאה (עדיף מחבת שלא זקוק להרבה חמאה) ולטגן פרוסות הלחם מצד אחד עד להשחמה.

4. להפוך ולטגן מצד שני.

 אם אוהבים פרנץ' טוסט מתוק, ניתן לפזר מעט סוכר על הצד השחום ולטגן אותו עוד קצת, עד להמסה של הסוכר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת