00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

סושי

המצרכים:

1 כוס אורז עגול/ אורז לסושי

1.5 כוסות מים רותחים

2 כפות חומץ אורז

4/5 כף סוכר

4/5 כפית מלח

דפי אצה

1 מלפפון

1 גזר

פטריות שמפיניון/ שיטאקי/ פורטבלו מטוגנות

סלמון מעושן

גבינת שמנת 5% או 30%

רוטב סויה, רוטב טריאקי - להגשה

 

אופן ההכנה:

1. שוטפים את האורז במים מספר פעמים. שמים סיר או מחבת גדולה, מחממים עם מעט שמן, מוסיפים האורז ומערבבים עד שכולו עטוף בשמן, מוסיפים מים רותחים, מנמיכים האש ומכסים. מבשלים כ-15 דק'. מכבים את האש ומשאירים את הסיר/ המחבת סגור עוד כ-12 דק'.

2. בינתיים מערבבים חומץ, סוכר ומלח ומבשלים יחד כדקה-שתיים עד להמסה של הסוכר-מלח.

3. מוסיפים את החומץ לאורז ומערבבים.

4. חותכים את האורז והמלפפון לרצועות דקות.

5. פורסים את האצה (הצד המבריק כלפי מטה) על המחצלת ומפזרים עליה שכבה דקה של אורז בצורה אחידה כמעט עד סופה, משאירים פס של כ-2 ס"מ.

6. שמים בשוליים על הפס הריק את הסלמון, גבינת השמנת, המלפפון, הגזר והפטריות. מגלגלים את האצה בעזרת המחצלת תוך הידוק הרול.

7. פורסים את הרול לפרוסות ברוחב 2-3 ס"מ (רול ניתן לחתוך ל-8-10 פרוסות)

8. מגישים עם רוטב סויה / טריאקי בצד.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת