00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

מרק עוף מסורתי עם אטריות

להלן מתכון למרק שיחמם אתכם בימים קרים אלו...

 

המצרכים:

חלקי עוף (אפשר עצמות עוף מהחזה, כנפיים, צוואר, כרעיים וכיו"ב)

2 גזרים שלמים + 1 גזר גדול חתוך לקוביות

1 בצל שלם

1.5 גבעולי סלרי קצוצים יפה

מלח-פלפל לפי הטעם

כ-2 כפות מרק עוף

צרור פטרוזיליה, שמיר ועלי סלרי קצוצים

כ-1/2 חב' אטריות

 

אופן ההכנה:

 

1. ממלאים סיר גדול במים, שמים בו העוף והבצל ומביאים לרתיחה.

2. מוסיפים הגזרים וגבעולי הסלרי הקצוצים ומבשלים כ-1/2 שעה.

3. מוסיפים כל התיבול והעשבים הקצוצים ומבשלים עוד כ-10 דק'.

4. מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהן מוכנות.

מגישים, בתאבון...

 

אני למשל נורא אוהבת לאכול את הגזר השלם עם המרק, אבל אפשר לחתוך את כולו לקוביות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת