66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

לביבות תפו"א ובטטה

לביבות תפו"א ובטטה

בס"ד

 

במהלך השבוע ארוחת הצהרים שלי היא בשרית או מה שנקרא, הארוחה העיקרית של היום, כך שבערב כבר נשמעים קריאות של אני רעב/ה אבל בשרי מה נאכל. אוף כמה שלפעמים נמאס לי לשמוע את זה, לכן לא? הבית מלא, המקרר מתפוצץ והם בשלהם מה נאכל, תני לנו רעיונות.

לאור התנסויות העבר הרבות, אימצתי לי מספר רב של מתכונים לארוחות ערב קלילות פרווה ולשמחתי זה עבד, הילדים אהבו ואני שמחתי על השקט המבורך,

הבאתי לכם אחד מן המתכונים הרבים שמשמשים אותי לארוחת ערב קלילה או לארוחת צהרים מהירה בשישי כשהשבת אוטוטו נכנסת ואי אפשר שוב פעם לאכול בשרי.

המתכון מתאים מאוד גם לחג חנוכה המתקרב ובא.

מקווה שתהנו.

 

אופן ההכנה:

4 תפו"א גדולים קלופים ופרוסים

2 בטטות גדולות, קלופות ופרוסות

1/2 צרור כוסברה

מלח,פלפל

2 ביצים

1/4-1/2 כוס פירורי לחם

 

אופן הכנה:

 

- להכניס את תפו"א והבטטות לסיר עם מים ולהביא לרתיחה. לבשל עד שהם מתרככים (כדי לקצר את זמן הבישול אני פורסת אותם דק ושמה מים רותחים).

- לסנן מהמים ולמעוך כמו לפירה.

- לקצוץ את הכוסברה ולהוסיף לפירה.

- לתבל ולהוסיף את הביצים ופירורי הלחם עד לקבלת תערובת אחידה.

- לחמם שמן במחבת, ללבב לביבות ולטגן משני הצדדים עד להזהבה. להוציא לניר סופג.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת