00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פלאו (פלוב)

המצרכים:

בשר (בקר חתוך לקוביות/ עוף חתוך לחלקים/ כנפיים)

גזר (בכמות שווה לבשר) מגורד על פומפיה לרצועות

אורז שטוף

שמן

מלח

פלפל שחור

כמון

1/4 קוביית תיבולית עשבי תיבול "קנור"

1/4 קוביית תיבולית פטריות "קנור,

 

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת עם שמן. מוסיפים הבשר ומטגנים להזהבה. מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.

2. באותה מחבת עם אותו שמן מטגנים גזר להשחמה. מחזירים הבשר ומטגנים יחד תוך ערבוב עד שהבשר משנה צבעו לכתמתם.

3. שמים סיר כבד על האש, מעבירים כל תכולת המחבת לסיר, מוסיפים עוד קצת שמן במידת הצורך.

4. מוסיפים האורז ויוצקים לסיר מים רותחים המעורבבים עם שני סוגי התיבוליות המומסים. המים צריכים להגיע לגובה כ-3 ס"מ מעל האורז.

5. מתבלים במלח, פלפל וכמון.

6. מבשלים ללא מכסה עד שהמים נספגים באורז ונוצרות על פניו נקבוביות.

7. אוספים את האורז משולי הסיר לכיוון מרכז הסיר. מכסים במכסה, מנמיכים האש ומבשלים עוד 20 - 25 דק' עד שהאורז מוכן.

 

בתאבון...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת