00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חתולה יוצרת

הרפתקאות חתולי8 בארץ הסקראפ

אוגוסט 2011 (חלק חמישי) - באוגוסט יש לי יום הולדת

הפעם אין כאן סקראפ, אבל בכל זאת יש יצירה. רשומה על מאחורי הקלעים של יום ההולדת שלי.

ראשית, אני שוב מודה לחברות הסקראפריות המופלאות שלי שאירגנו וחגגו לי יום הולדת מדהים. הנה מספר לינקים למי שלא מכיר או רוצה להזכר:

ההכנות שלי למסיבת יום ההולדת: חתולדת חלק א'   וגם חתולדת חלק ב'

המסיבה: חתולדת חלק ג'

איך מתרגמים את הכשרון של הבנות למתנות נפלאות: חתולדת חלק ד'

 

חוץ מזה, חגגתי גם עם העולם שמחוץ לסקראפ. מקורביי יודעים שפעם הייתי "קונדיטורית" פעילה יותר. אפיתי המון והכנתי המוני קינוחים, עד שהגיעו הקילוגרמים החדשים.
או אז הפסקתי ומאז אני מכינה קינוחים רק מדי פעם. לכן, היה זה אך ברור שלכבוד מסיבת יום ההולדת שלי אכין קינוחים חדשים שטרם הוכנו על ידי .
על שולחני הונחו שלושה מתכונים חדשים, המצרכים ניקנו והמוזה שרתה במלא עוצמתה המתקתקה.

אבל כן, מרפי היה גם כאן....
סבתא שלי היתה אומרת באידיש משפט שתרגומו הוא : "האדם מתכנן ואלוהים צוחק". אח, כמה נכון.....

ניגשתי בשמחה להכין את מתכון מספר 1. פררו רושה. כן, מה שאפשר בעשירית זמן לקנות בסופר אני רציתי להכין לבד....
את המתכון לקחתי מהבלוג המדהים "קסמים מתוקים ומענגים". בלוג מומלץ גם בשל המתכונים המופלאים שבו וגם בשל הצילומים הנהדרים.

סידרתי את המצרכים על השיש,

 



עכשיו צריך להכין את מעבד המזון, להרכיב לו את הסכין כדי שיהיה אפשר לטחון חלק מתכולת השקית הימנית.
אז סידרתי.
כמעט...

:/



ובמיון אמרו לא להרטיב את היד 24 שעות ובכלל להזהר.
חזרתי הביתה בעשר בערב, מחר המסיבה ואני לא יכולה להכין כלום....
והנה כל התכניות שלי יורדות לטמיון.....



 

אז זהו, שרק חלק!
על הפררו רושה אני לא מוותרת! חתולים הם עם עקשן ואני כנציגה שלהם לא מוותרת
החלטתי לנסות להכין את הפררו רושה ביד אחת פלוס כמה אצבעות תומכות ולקוות שהאחות המקסימה (לשם שינוי) מחדר המיון לא קוראת בבלוג הזה...

והנה הם בזמן ההכנה:

 


ממתינים לתורם להיטבל בשוקולד המומס........ יאאמי



 

טרומפלדור מניחה אותם בזהירות שלא ללכלך את התחבושת....
הנה הם, טבולים, מבהיקים יושבים על מזלגות כדי לטפטף את השאריות....

 



עכשיו השוקולד צריך להתיבש. 
אוטוטו המסיבה. לקח לי כמעט יום שלם להכין כמה כדורונים שכאלה. הם גם לא יצאו ממש כדוריים ויפים.
מסתבר שלא פשוט לעבוד עם יד מנוטרלת.
אבל כייייף לי! הכי בעולם.

הנה החמודונים מתיבשים להם להנאתם.


תשובה לשאלה שכבר נשאלתי:
לא, לא הוצאתי את כל המזלגות שיש בבית... אותם מזלגות עשו נגלות.....

כעת, יש להלביש את הכדורים בשמלת כסף. אני כבר יכולה לגלות לכם שהטעם....גן עדן. ממש פררו רושה!


טרומפי בפעולה... (עופר, תפסיק לחייך....)

 

 

והנה, בערב, לבושים חגיגי ונזללים בכזו מהירות עד כי..... אני לא מספיקה לאכול...
מזל שאני מנשנשת תוך כדי הכנה.




כמובן שסביבתי הקרובה העבירה את הערב בהבלחות מסוג:

* "פררו רושה עם חלבון"

* "כדורי שוקולד עם תבלין ציפורן" (כדורי שוקולד???)

* והגדול מכולם "פררו רושה בציר המוגלובין" !

אז גם אני הוספתי הומור קטן אחד משלי....מה יש , רק הם יכולים לצחוק על חשבון האצבע שלי?
הנה, ההגדרה הרשמית למושג שנשמע לעיתים בחדשות "אצבע הגליל":

 

נכון שזה לא ממש קשור ליום ההולדת שלי, אבל מכיון שלתחבושת שמעטרת את אצבעי יש מקום של כבוד ברשומה הזו, הנה קוריוז קטן נוסף.

לפני כ 15 שנה התחלתי לרקום מפה. אם יום אחד אצליח לסיים אותה תקראו כאן גם את הסיפור החביב שלה.
בכל אופן החלטתי להמשיך לרקום אותה ובעזרתה של נחמה שחורי הנהדרת ניגשתי למלאכה.

אתם יכולים לראות שהאצבע כבר בשלבי החלמה והקונסטרוקציה הקרויה"מגדל אייפל" כבר לא מעטרת אותה.

אז רקמתי ורקמתי....
וכשהסתכלתי....
ראיתי את זה...

לא ברור? רוצים מקרוב? בבקשה....


הערה קטנה: אני יודעת שבימים האחרונים לחצתי קצת עם כמות הפוסטים. פירסמתי במרווחים קטנים. קטנים מדי אפילו.
אני רוצה לשתף אתכם בתכנון שלי, שהוא להגיע לתחילת 2012 כשהפער סגור. כלומר בתחילת ינואר לפרסם את הפוסט או שניים האחרונים של 2011.
לשם כך נאלצתי לתת גז... יש עוד פוסט אחד של אוגוסט ואני מקווה לסיים עם ספטמבר עד סוף חודש זה.
ככה, רק שתדעו...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

65 תגובות

visitors
אורחים החל מ1.5.13
Free counters!
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חתולי8 אלא אם צויין אחרת