00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

תפו"א בתנור עם פטריות

המצרכים:

תפוחי אדמה שטופים, מקולפים וחתוכים לעיגולים בעובי כ-2 ס"מ

מלח + מים

מלח-פלפל שחור

בצל קצוץ

פטריות שמפיניון (1 קופסא משומרים או 1 חב' טריים)

פטרוזיליה קצוצה

1/2 לימון

שמן

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים תפוחי האדמה במים ומלח עד כמעט ריכוכם.

2. מוציאים את תפוחי האדמה ומסדרים בתבנית אפייה. מזלפים מעל כל אחד שמן ומתבלים במלח-פלפל.

3. מכניסים לתנור ואופים עד להזהבה.

4. בינתיים מכינים פטריות: מחממים מחבת עם שמן, שמים הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים הפטריות ומטגנים. מוסיפים הפטרוזיליה ומטגנים עוד כדקה-שתיים. מכבים האש, מוסיפים עוד פטרוזיליה קצוצה וסוחטים מעל מיץ לימון, מערבבים.

5. כשתפוחי האדמה זהובים, שופכים מעל את תערובת הפטריות, מוסיפים מעל עוד קצת מיץ לימון ואופים עוד מס' דקות.

6. מגישים חם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת